10 причини да гледаш ДИСКО дивите на твоето детство (18+)

10 причини да гледаш ДИСКО дивите на твоето детство (18+)
28 Април 2017

Събитието, което ще ни върне към ерата на диското, впечатли и колегите от egoist.bg. Виждането им за предстоящото шоу, споделяме тук: 

Саманта е блян на цяло едно поколение. 
Никой от тираджиите, шофьорите на автобуси и бедни студенти от 80-те, не знаеше, че едрогърдата кака, която си купуваха на плакат от стрелбищата – тези молове на разврата и хазарта – всъщност пее. Тя не само пее, но има и 6 албума. Последният – Angel with an Attitude – излезе през 2005-та. Естествено, че има ремикс на вечното „Touch Me (I Want Your Body)“ – парчето, с което тя завинаги ще остане в касетофоните ни.

Всъщност гръдната обиколка на Саманта не е чак толкова голяма. Дори и в най-добрите си времена, лейди Фокс е пъчила около 86-87 см. гръд, демек – чашка D. Не, че сме претенциозни, но повечето хора мислят че гръдната й обиколка е като екватора. Истината е, че Саманта привлича с леко дискотраш вид, което я прави най-сниманата пинъп гърл на 80-те в Британия.

Саманта е рокендрол. Освен, че е имала връзка с Пол Стенли от Kiss, вероятно е пристанала и на вечният идол - Леми Килмистър. Фактите, разбира се, са доста по-тъжни. Саманта е лесбийка. Имаше приятелка, която почина от рак през 2015 г.

Си Си Кеч е абсолютна звезда на соца в БГ.
Мацката гостува у нас през 1987 в зала Универсиада. Лайфът е заснет от националната телевизия и въртян до откат по празници. Не минаваше банкет без 2-3 песни от нейния репертоар. Дори уикипедията й на български е по-дълга от английската версия.

Си Си Кеч е пънк. Има дълги on-off отношения с абсолютните доайени на диското - Модър Токинг. В крайна сметка, започва да разчита само на себес и. Обяви кариерата си за приключена през 2012, но ето, че идва у нас. Освен това – все още е доста секси.

Сандра пъшка сексуално.
Помниш ли парчето „Sadeness“ на Енигма? Едно от най-сексуалните парчета, наред с „Justify my Love“ на Мадона, според хиляди класации. Точно това е Сандра – тогава съпруга на основателя на групата - Майкъл Крету, с когото се разведе през 2007.

Сандра е била по-продавана от Мадона.
Е, да – за един кратък момент, но са били на един ринг.

И трите диви не изглеждат зле, колкото и да мислиш обратното. Да, знаем че си ги въртял на плочи, докато баща ти е пил ракия (със зелена салата и много репички) с колеги и магнетофон на повечето песни, държал си в бележника си снимки, купени от стрелбището, но…! Те все още изглеждат яко – убеди се сам тази вечер!

Липсва ни Сабрина.
И особено най-пикантната част от нея, показваща се за малко във видеото на „Boys“. 

Дискодивите имат лайф на 29 април в Арена Армеец благодарение на Keen Acts.

18:30 – Вратите отварят
19:00 – WARM UP с Emil Doesn’t Drive, Moustache Love и Radio ENERGY
20:15 – Show INTRO
20:30 – SAMANTHA FOX
21:30 – SANDRA
22:30 – CC CATCH
23:20 – After party

Прочетете още