2 милиона лайка за новата снимка на Джей Ло

2 милиона лайка за новата снимка на Джей Ло
Снимка: boingimage
20 Септември 2018

49...както за повечето от вас, така и за Дженифър Лопес това е просто число. През юли изпълнителката и актриса порасна с още една година, но това ни най-малко не се отразява нито на енергията, нито на сексапила, който Джей Ло излъчва. И го доказа за пореден път. Само за броени часове певицата събра над 2 милиона харесвания с новата си снимка в Инстаграм.

Джей Ло подлуди феновете си с кадри по бански край басейна. 49-годишната майка на две деца, както винаги демонстрира перфектен външен вид. Лопес събира слънчев загар в Лас Вегас. Горещите кадри на певицата повдигнаха въпроса "Как може да изглежда по този начи?".



Отговорът е дисциплина, хранителен режим и усилени тренировки. Джей Ло често пъти споделя моменти от залата, където тренира сама или в компанията на приятеля си Алекс Родригес.

И още, една от тайните на Джей Ло е пиенето на много вода, за да е постоянно хидратирана, а кафето е забранено питие за Дивата. Треньорът на звездата каза пред сп. People, че тя се храни много изчистено. Плодове, зеленчуци, храни със съдържание на протеин. Дори, когато Джей Ло отива на ресторант или има гости вкъщи, тя спазва диетата си, защото трябва да бъде енергична постоянно. Менюто включва пилешко и свинско месо, ориз и боб.



В края на юли певицата отпразнува рождения си ден с купон на плажа в компанията на най-близките си хора. 

Прочетете още