Ако 12-те зодии пътуват в една кола...

ako-12-zodii-pytuvaha-v-edna-kola
Снимка: Hans Hansson
18 Април 2015

Ако 12-те зодии тръгнат на пътешествие с една кола, на първо време ще стане страшно..., на второ - смешно : )

Ето какво би правила всяка от зодиите:

Овенът не спира да бърбори, пуска музиката и следи дали шофьорът не прекалява със скоростта. Ако той застане зад волана, обаче, рязко натиска газта при жълт светофар и поглежда в огледалото за задно виждане, за да промърмори: "Нещастници!" на всички коли, останали на червено.

Телецът спи най-отзад, защото се е погрижил за всичко още вкъщи. Изнервя се, когато някой закъснява и би изпаднал в ужас, ако установи, че е забравил пътеводителя си. Само дето това няма как да се случи на подредения Телец.

Близнаците седят зад Овена и се опитват да го накарат да смени станцията, за да изтрещяват в колата на любимата си музика. Още преди да са пристигнали, общителните Близнаци са успели да намерят познати на познатите на познатите, с които да се срещнат, когато пристигнат. През цялото пътуване говоря с всички (понякога едновременно) и участват във всичко, което се случва в колата.



Най-много 10 минути след потеглянето, Ракът вади торбата със сандвичи и започва да унищожава първите няколко. Разказва на всички в колата за новата си любов, докато им раздава сандвичите, които е направил и за тях. Сменя си настроението стриктно на около 6 минути.

Лъвът се опитва да се надговори с Овена.разказвайки истории за последното си епично пътуване с кола. Държи под око дали всички в колата се забавляват и деликатно връща разговора към любимите си теми, в случай че другите се отклонят в грешна посока. Настоява той да кара и той решава кога да се спира, защото надали друг знае по-добре...

Козирогът и Девата са забили нос в картата и изчисляват най-ефективните маршрути. Редуват се кой да кара. И всеки следи шофирането на другия под лупа. Докато не шофира, Девата се чуди дали не е забравила нещо важно вкъщи и обира въргалящите се по пода на колата празни бутилки и опаковки от вафли. Трябва да има и ред!

Везните си говорят с всеки в колата, докато търсят на лаптопа си интересни места, които да се посетят след пристигане. Може би украсяват колата, ако вече не са го направили.



Скорпионът е нахлупил шапка, сложил е слънчеви очила и си почива блажено. Когато му омръзне, вдига огромния си фотоапарат и започва да снима спътниците си.

Стрелецът говори по телефона, докато в същото време си говори и с Близнаците. В същото време блее през прозореца и настоява да се спира на всяко място, което изглежда по-интересно.

Козирогът настоява да шофира, да сменя музиката и да се спира по-често за раздвижване. От време на време, снабдява останалите с полезна информация като колко време са карали, колко часа остават, къде е следващата бензиностанция...



Водолеят измисля забавни игри за убиване на времето в колата или разказва в детайли за последната книга, която е прочел. Когато чуе любима песен, увеличава максимално звука на радиото и танцува в колата!

Рибите мълчат на задната седалка, със слушалки в ушите и загледани навън. Може и да си подремнат, но събудят ли се, колата започва да се тресе от смях от пиперливите им шеги. Половината зодии всъщност се чудят дали да се смеят или да приемат закачките на Рибите лично. Забравили са половината си багаж, но вече са уредили кой с какво да им услужи.

Източник: peika.bg

Прочетете още