Актьорите от "Стъпка по стъпка" - вижте ги днес (СНИМКИ)

Актьорите от
Снимка:
15 Февруари 2018

"Стъпка по стъпка" семействата Фостър и Ламбърт станаха едно - на екрана и… пораснаха в живота.

Сериалът „Стъпка по стъпка” беше хитова семейна ситуационна комедия, която ни забавляваше през 90-те години. Премеждията на фамилията Фостър – Ламбърт, които трябваше да станат едно след един бърз брак по време на ваканция, раждаха куп поводи за смях.
Поредицата беше като истинско откровение за хората, живеещи в САЩ, където половината семейства се разпадат. Останалият свят пък заобича децата от „Стъпка по стъпка,” заради непрекъснатите неприятности, които сервираха на влюбените си родители.
Сериалът, който продължи да се снима седем години, остана скъп спомен в сърцата на актьорите, които пораснаха в него… или се зарадваха на възродена кариера.



Патрик Дъфи, например, можеше да си остане вечният Боби Юнг, ако не беше образът на многодетния татко Франк Ламбърт. Необразованият строителен работник с щедро сърце стана близък до тийнейджърската аудитория. Патрик прие още няколко пъти да играе в продълженията на „Далас“ и други сериали като „Дързост и красота”. Щастливецът се гордее с четиридесетгодишен брак, двама сина и три внучета.



Партньорката му Сюзън Сомърс (Карол) също има близо четиридесетгодишен брак. Покрай „Стъпка по стъпка” направи плавен преход от гореща мацка до образа на модерно мамче. 



Стейси Кейнан ( заядливата отличничка Дейна) – някогашното дете, вече е 40-годишна, омъжена за британец дама. 



Анджела Уотсън (красавицата Карън) спира с киното и телевизията след „Стъпка по стъпка”. Създава фондация, която се бори за правата на децата-звезди, след опитите на семейството й да похарчи милионите, спечелени от нея.



Кристофър Касъл (генийчето Марк) заляга над образованието си и покрива всички възможни степени, след което се установява. Жени се и се радва на авторитет като преподавател по политически науки в университета Байола.



Саша Мичъл (Брадовчедът Коуди) – уволниха сладура в четвърти сезон, заради лични проблеми, но му дадоха възможност да се върне за финала на шоуто. Все още снима, макар и не в централни роли. Женен е.



Брендън Кол (непрокопсаникът Джей Ти) - популярността едва не му коства живота. След тежък работен ден, по време на трафик, е прострелян в двете ръце. Възстановява се, но след края на снимките се оттегля от публичния живот. Казват, че е собственик на бензиностанция.



Кристин Лакин (мъжкараната Ал) завършва PR, снима се активно и до днес. 



Джош Бърн (малкият Брендън) - по неведоми причини хлапето липсва във финалните епизоди на „Стъпка по стъпка”. За него се знае малко, но от социалните мрежи е видно, че все още се занимава с актьорство като любител, макар и по Ренесансови панаири.



Емили Мей Йънг (изтърсакът Лили) вече е 26-годишна дама, но и тя избяга от светлините на прожекторите.


Източник: faktualno.com

Прочетете още