Anastacia с концерт в България през юли

Anastacia с концерт в България през юли
anastaciafanclub.com.pt
7 Март 2018

Американската дива Anastacia идва за втория си концерт в България на 1-ви юли в зала 1 на НДК. С над 30 милиона продадени албума, звездата продължава да твори и да впечатлява феновете си по цял свят.

Очаква се да изпълни най-големите си хитове като „Left Outside Alone“, „Not That Kind“, „Paid My Dues“, „Sick and Tired“ и „I’m Outta Love“, а концертът ще започне с някои парчета от чисто новия албум „Evolution“. Така е озаглавено и турнето на звездата, с което тя ще обиколи голяма част от европейските градове. Късмет за нас е, че датата в София ще е единствената за Балканите.

Албумът "Evolution" е записан в Стокхолм от продуцента Anders Bagge, работил със звезди като Селин Дион, Джанет Джаксън и Мадона. „Evolution“ е високо оценен както от критиката, така и от публиката, попадайки в Топ 10 на най-големите музикални пазари в Европа – Германия, Италия и Великобритания.

Anastacia е една от най-харесваните певици у нас - при първото си гостуване на родна земя през 2015 година, разпродаде залата далеч преди концерта. Билетите и този път ще са на цени от 55 до 130 лева, тръгват в продажба от 10:00ч на 7 март в мрежата на Eventim.bg и касите в бензиностанции OMV.



 

Прочетете още