Българската народна песен изстреля 4Magic на върха

Българската народна песен изстреля 4Magic на върха
4 Април 2018

Дебютният сингъл на 4Magic направи своята официална премиера на 23 февруари в родния радио ефир, а само седмица по-късно - на 2 март, момичетата представиха и видеото към „Together (Вечерай, Радо)“.

Сингълът е дело на един от най-успешните румънски музикални продуценти – Monoir. Парчето е с модерно денс звучене, в което се преплитат клубен бийт и части от българската фолклорна песен „Вечерай, Радо“. Звездата на 4Magic изгря именно с „Вечерай Радо“ на първите кастинги от петия сезон на Х фактор у нас.

Няколко дни след премиерата си „Together (Вечерай, Радо)“ оглави общия чарт на най-излъчваните песни в радио и телевизионен ефир (02.03 – 08.03.2018). С днешна дата проектът има близо 1 милион преглеждания на lyric видеото и още толкова преглеждания на официалното видео. А подкрепата към песента надхвърля над 50 000 харесвания само в YouTube.

„Щом чухме готовия запис, усетихме, че тази песен ще докосне хората с красотата на музиката и посланието си. Продуцентите ни сключиха сделки за разпространение на парчето в над 15 страни, но сме горди, че първото голямо признание за проекта идва именно в родината ни. Малко е да се каже, че сме щастливи да видим как „Together (Вечерай, Радо)“ се превръща в хит толкова скоро след премиерата си! Този дебют е повече от всичко, за което сме мечтали“, споделят 4Magic.



 

Прочетете още