Чат приложение за Pokemon Go ще е достъпно в Google Play до дни

Чат приложение за Pokemon Go ще е достъпно в Google Play до дни
Снимка: iphonedigital
26 Юли 2016

Технологичните компании вече търсят различни начини, за да се облагодетелстват от популярността на Pokemon Go - играта, която завладя света. Razer намери интересен начин, за да се възползва от играта в глобален мащаб.

Компанията създаде ново мобилно приложение, предназначено за чат в Pokemon Go. То се нарича RazerGo и ще бъде достъпно в Google Play и App Store. До броени часове ще бъде активно в официалния му уеб сайт, където ще можете да го изпробвате сами, предаде The Verge.

Приложението има за цел феновете на играта Pokemon Go да се свързват и да комуникират помежду си, докато залавят покемони. Когато потребителите изберат дадена локация, те ще имат възможността да виждат всички играещи в дадения момент и да говорят с всички от интерактивната карта. Razer също така са създали групов чат, но и опция за разговор единствено между хората, които са представители на един отбор, както и пращането на поверителни съобщения между играчите в Pokemon GoДали приложението ще набере същата популярност като играта, предстои да разберем.

Прочетете още