Tinie Tempah , Gorgon City, Steve Aoki и Поли Генова - първите изпълнители на MTV presents VARNA BEACH 2017!

Tinie Tempah , Gorgon City, Steve Aoki и Поли Генова - първите изпълнители на MTV presents VARNA BEACH 2017!
21 Март 2017

На 23 март 2017 г., първо по Радио ENERGY MTV обяви първите три чуждестранни и една българска звезди, които ще взривят сцената на варненския плаж с уникални изпълнения и невероятно шоу на живо.

MTV presents VARNA BEACH ще се проведе на 15 юли 2017 г., събота. Ранни билети ще бъдат пуснати в продажба на 31 март 2017 г., в 10.00 часа. Невероятното събитие на живо ще бъде излъчено по MTV каналите в целия свят, като по този начин ще покаже най-доброто, което България може да предложи. Ще видим: 

Tinie Tempah 

Gorgon City



Steve Aoki

Поли Генова

Скоро очаквайте допълнителна информация за останалите изпълнители, които ще бъдат разкривани последователно пред българската публика. Новини и всички подробности за събитието, можете да научите първо от ефира на Радио ENERGY!

MTV е основният младежки развлекателен бранд в света. С глобален обхват, който достига до повече от половин милиард домакинства, MTV е културен дом на поколението Y, на музикални фенове и артисти, пионер в създаването на иновативно, печелещо награди съдържание за младите хора чрез телевизия, онлайн и мобилно съдържание.. Извън Съединените щати, MTV е част от Viacom International Media Networks, подразделение на Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), един от водещите световни създатели на програми и съдържание във всички медийни платформи.

Прочетете още