Свежо събуждане с ENERGY Request и сокове Life!

Свежо събуждане с ENERGY Request и сокове Life!
5 Юли 2015

За първи път в България, концепцията за свеж сок идва с Life. Започва нова ера в соковете!
Life е серия свежи сокове и плодови напитки в 4 топ вкуса: Портокал (100%), Ябълка (100%), Праскова и Superfruits (специална иновация – съчетание от суперплода ацерола и любими червени плодове). Различното в Life е това, че соковете са свежи, а не UHT – затова те са винаги в хладилника, а не на рафта. Произведени са по специална нискотемпературна технология, която да запази техните природни пълноценни хранителни и вкусови качества, свежест, аромат, витамини (напр. 1 чаша Life Портокал доставя 94% от необходимия за деня витамин С!).
Life са свежи/пресни сокове, затова се държат винаги в хладилника (4-6°C) и имат по-кратък срок на годност (под 1 месец). 

Продуктите Life не се намират на рафта при останалите сокове в кутии, тъй като в Life няма нищо, което да задържи срок на годност в продължение на месеци. Life не съдържат консерванти, изкуствени оцветители, сгъстители, подсладители, подобрители, изкуствени аромати... защото свежото значи истинско и по-здравословно.
Life се произвеждат единствено от истински, превъзходни, първокачествени плодове – затова на вкус се доближават точно до прясно изцедения сок.

Life се предлага в специална опаковка за пресни продукти с хладилно съхранение. Кутията е елегантна и компактна за бърза консумация и освежаване през деня и в движение.

Life се произвеждат съобразно високи технологични изисквания и всички европейски стандарти за качество, а гарант за тяхното качество е Верея – доказан лидер в свежите млечни продукти, отстояващ ценностите за качествени продукти с грижа за вас.

Потърсете Life на хладилния рафт в магазина, до прясно мляко Верея.

Сега събуждането става още по-свежо с ENERGY Request и сокове Life. Всеки ден, във Фейсбук страницата на Радио ENERGY ще намериш дневния въпрос на сокове Life. Отговори правилно и можеш да спечелиш и страхотен свеж комплект от четирите превъзходни вкуса на Life!

Прочетете още