ENERGY XX...K Request на Цветница с Forest Club от КУБ Корпорация

ENERGY XX...K Request на Цветница с Forest Club от КУБ Корпорация
19 Април 2024

Няма по-подходящо място да празнуваш Цветница от това да си сред природата! А какво ще кажеш да си на 15 минути пеша до най-добрите плажове край Варна – Кабакум и Златни пясъци?

Жилищен комплекс Forest Club от КУБ Корпорация и Радио ENERGY ти подаряват специално издание на ENERGY Request!

На 28 април – Цветница, поздрави любимия човек от 13 до 18 часа и може да спечелиш награда от Жилищен комплекс Forest Club.

А празничното издание на ENERGY Request ще бъде не с едно, не с две, а с три от цветята на екипа!

За двете си години присъствие на българския пазар КУБ Корпорация показа ясно каква е мисията и: да предложи комплексни инфраструктурни решения, които ще влязат в историята и ще радват жителите на града със своята архитектурна оригиналност. Въплъщение на тази идея са комплексите Forest Club, AquaView Apartments и КУБ Кабакум. Идеални както за целогодишно живеене така и за инвестиция или изкарване на ваканцията. И всичко това само на 10км. от перлата на българското Черноморие – гр. Варна.

Концепцията на комплекс Forest Club поставя природата в центъра на вниманието. Той се намира в местност Баба Алино и след четвърт час пешеходна разходка ще сте на плажа на прекрасния КК Чайка. В същото време е в прегръдките на вековната гора на Природен парк Златни пясъци. Местоположението на нашия комплекс, дава възможност целогодишно да водите активен начин на живот и да се наслаждавате на невероятната природа и история, които ви заобикалят. Наблизо ще откриете една от забележителностите на Варна - Аладжа манастир. Съвсем в унисон с това природно и историческо разнообразие Forest Club предлага: зелен парк с езеро, сигурност, SPA център, целогодишно отворени басейни, барбекю зони, велоалеи, детски площадки, ресторант и много други предимства. В комплекса няма автомобилно движение, шум и замърсяващи средата фактори. Тук можете да избирате дали да живеете в апартамент в 6 етажна сграда, в еднофамилна къща или в истински замък.

Ако предпочитате оживлението на брега, то пясъчната ивица на прекрасния плаж Кабакум, вече не е блян. Комплекс КУБ Кабакум е на метри от нея, а гледките от луксозните апартаменти ще впечатлят и най-претенциозните. Седем етажната бутикова сграда предлага само 37 апартамента, предоставящи спокойствие и уединение. Едва ли има човек, който не желае да се буди и заспива с шума на вълните. В същото време имотът е на достатъчно комуникативно място, за да можете след само няколко минути шофиране да сте в град Варна. 

КУБ Корпорация предлага на любителите на морските гледки и още един комплекс в местността Кабакум. В непосредствена близост до КУБ Кабакум се намира изискания AquaView Apartments. Добре е да се знае, че плаж Кабакум е по-слабо посещаван, но не по-малко красив, от плажовете на близките курорти Св. Св. Константин и Елена, Златни пясъци, Слънчев ден и Ривиера. Това прави инвестицията в имотите ни повече от изгодна. И ако все пак не ви се слиза до плажа, чудесна алтернатива е открития басейн с релакс зона, шезлонги и чадъри. През студения сезон ще можете да се тонизирате в СПА центъра.

Схемите ни на изплащане са кристално ясни. Предоставяме възможности за разсрочено плащане, без оскъпяване на цената.

За да получите повече информация за актуалните оферти, свържете се още сега:

Варна, ул. "Братя Шкорпил" 2, Grand Mall Варна, втори етаж или на телефон +359875313208

КУБ Корпорация предлага не просто стени, покрив и дограма, а начин на живот.

 

Ваучери за обзавеждане на дома печелят:
Анита Младенова
Петко Милаков
Мария Маркова

 

Прочетете още