Janet Jackson със секси завръщане на сцената

Janet Jackson със секси завръщане на сцената
Снимка: -MaDMAn-
21 Май 2018

Въпреки многобройните си концерти и турнета, Janet не е изгубила искрата, която подпалва сцената. Това показа пред всички на годишните музикални награди на Billboard на 20 май. Певицата бе специален гост на престижната церемония, която се проведе в Лас Вегас. Джаксън зарадва всички със своето представление, което е първото телевизионно от цели девет години.

Джанет не само представи едни от най-големите си хитове от годините, но и заслужено получи почетна награда за цялостното й творчество. Шоуто на Джанет Джаксън бе едно от най-впечатляващите за вечерта. Тя представи хитовете си Nasty и Throb, а настроените в залата бе още по-голямо, благодарение на хореографията, която Джанет и нейните танцьори изпълниха.

Облеклото на Джанет показа, че звездата е в идеална физическа форма. Тя бе заложила на дълъг и широк пуловер в златно, а визията й се допълваше от високи ботуши в същия цвят. На червения килим Джанет бе в дълга бяла рокля, а акцентите са отново в златно.

Ed Sheeran беше обявен за най-добър изпълнител на музикалните награди на списание Billboard - водеше в цели пет категории. Сред останалите отличени на церемонията са Camila Cabello, Taylor Swift, Drake, Bruno Mars, Kardy B.

Прочетете още