Jennifer Aniston се развежда - и двамата с Brad Pitt са свободни

Jennifer Aniston се развежда - и двамата с Brad Pitt са свободни
Снимка: alien_artifact
21 Февруари 2018

Акрисата Дженифър Анистън и колегата ѝ Джъстин Теру се разделиха след само 2,5 години брак, съобщиха световните медии. Раздялата се е случила „по взаимно съгласие и без лоши чувства в края на миналата година“, се казва в изявление от говорителя на Анистън.

49-годишната звезда от сериала „Приятели“ се сгоди за 46-годишния Теру през август 2012 г., а на 5 август 2015 г. те се ожениха на церемония в дома им в Лос Анджелис. Двойката е категорична, че ще се справи с раздялата си насаме, но иска да се противопостави на опитите за спекулации от страна на таблоидите и пуска изявление, за да „каже истината директно“.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са категорични, че ще запазят любовта и уважението си един към друг.

Преди това Анистън беше омъжена за един от секссимволите на Холивуд - Брад Пит, от 2000 до 2005 г. Двамата обявиха раздялата си през януари 2005 г., а мнозина спекулират, че причина за развода е изневяра на Пит с колегата му Анджелина Джоли по време на снимките на съвместния им филм „Мистър и мисис Смит“.

След това Пит и Джоли започнаха връзка, имат заедно шест деца и се ожениха през 2014 г., но само две години по-късно да се разделят.

Фактът, че и Дженифър Анистън и Брад Пит вече са необвързани, накара хиляди потребители на социалната мрежа „Туиър“ да поискат една от любимите им двойки да се събере отново.



 

Прочетете още