Какъв ще е бракът ви според месеца на сватбата

kakyv-sche-e-brakyt-vi-spored-mesetsa-na-svatbata
Снимка: Azchael
31 Юли 2015

От месеца, в който вдигате сватба, зависи дали ще се радвате на слънчев и безоблачен семеен живот, категорични са астролозите.

Брачният съюз, сключен през януари обещава да бъде спокоен, без излишни сътресения и болезнени раздели. От друга страна обаче, липсват горещи страсти, а романтиката си отива след медения месец.


Февруари. Бурни отношения и чести изневери бележат февруарската сватба. Първата година за младоженците е съпроводена от доста изпитания. Ако ги преодолеят, ще се радват на по-щастливо и спокойно бъдеще.


Мартенската сватба е прелюдия към интересен брак, в който периодите на абсолютно безгрижие се сменят с дни на охладняване и кавги.

Април. Любов, любов и пак любов. Само това чувство сплотява съпрузите. Важно е още от първите дни след сватбата да заживеят отделно от роднините си.

Който се жени през май, цял живот се мае – тази поговорка далеч не отговаря на истината. Напротив, бракът е здрав и щастлив. Майските младоженци по-бързо от всички други постигат материално благополучие.

Юни. За двойките, минали под венчило в първия летен месец, са важни равновесието и балансът. Те трябва да градят брака си на разбиране и компромиси, за да се радват на истинско щастие.

Юли. Брачният живот ще бъде щастлив само, ако двойката навреме определи приоритетите си – дом, деца или кариера. Това е единственият път към хармонията за юлските младоженци.

Август. За тази страстна и романтична двойка предстоят доста изпитания на чувствата. В първите 10 години семеен живот изобщо няма да скучаят.

Септември. Може би най-чудесният месец за сватба, който обещава пълноценни и хармонични отношения. Единственото условие е младоженците да бъдат преди всичко приятели.

Октомври. Тук важи поговорката „Три пъти мери, един път режи“. Трябва да бъдете сигурни, абсолютно сигурни, че това е вашата половинка. В противен случай ви очакват немалко изпитания.

Ноември. Кипящи страсти и раздели, взаимни обвинения, повторно съжителство и хепиенд. Ако тази формула ви устройва и притежавате железни нерви и биволско търпение, оженете се през ноември.

Декемврийският съюз също е съпроводен от любовни изпитания, които може да преодолеете единствено с нежност. В никакъв случай не се поддавайте на емоциите и бурния си темперамент.

Естествено, че избраният месец не е 100-процентова гаранция за крепкостта на брака. Колкото и банално да звучи, всеки е ковач на собственото си щастие.

Източник: nbp.bg

Прочетете още