Компания търси хора, които да обикалят Европа безплатно

Компания търси хора, които да обикалят Европа безплатно
chillpainai.com
24 Февруари 2017

Мечтали ли сте си да пътувате по света безплатно? Туристическата компания Busabout предлага интересна работа на двама ентусиасти, които да пътуват из Европа, да снимат и да пишат. Busabout поема всички разходи за полетите, нощувките, храната, както и всички екскурзии, свързани с работата. 

Компанията търси да наеме посланик на марката и видеооператор, които в продължение на 5 месеца ще обикалят забележителности в Европа и ще отразяват преживяванията си.

Одобрените кандидати ще работят в екип, за да пресъздадат „пътуването на живота си“, както го нарича компанията. Те ще трябва да заснемат видео за YouTube и да създават съдържание за блогове и социални медии. 

Според длъжностната характеристика, приключението ще включва посещение на интересни и различни забележителности в Европа. Предвиждат се романтични разходки по река Сена, посещение на древните замъци в Чехия, изкачване на швейцарските Алпи, плаване в кристално чистите води на Адриатическо крайбрежие. Пътешествениците ще могат да се насладят на един от най-красивите залези на Земята, наблюдаван от гръцкото крайбрежие, да посетят партитата на Ибиса и да пият бира на Октоберфест.

Според изискванията на Busabout, кандидатите трябва да са навършили 18 години и да имат валиден паспорт или виза, които им позволяват да пътуват в рамките на Европа най-малко 180 дни. Кандидатстването за позициите продължава до 5 март 2017.


Източник: economy.bg

Прочетете още