"Обичам 90-те" завладява отново Зимен дворец

11 Април 2016

Петото юбилейно издание на "Обичам 90-те" ще завладее отново Зимен дворец на 11 юни 2016 г. Деветдесетарският дух ще се завърне през юни в София с любими популярни хитове от La Bouche, Fun Factory, Culture Beat feat.Tania Evans в тандем с рапъра Krayzee, придобил популярност от участията си в някои от най-големите хитове на C.C. Catch и едни от най-обичаните евро рап изпълнители от българските фенове - C- Block.  

От днес в билетната мрежа организаторите от Coco Agency пускат в обращение и билети за 700 седящи места, като стойността на един билет за седящо място е 50 лв., а стойността на групов билет, отговарящ на три седящи места е 135 лв. Останалите цени на билетите са: единичен редовен билет с правостоящо място - 40 лв., а групов редовен билет за трима 105 лв;  единичен ВИП билет за 70 лв. и групов ВИП билет за трима на цена от 180 лв. Налични са 200 ВИП билета, а всеки един от тях осигурява гардероб, достъп до залата през ВИП вход, достъп до Golden Circle пред сцената (достъпен само за 400 души) и достъп до бара на Golden Circle.

Организаторите са подготвили много изненади за предстоящото юбилейно издание и игри от сцената, които ще са гарнирани с любими хитове като "I Wanna Be With U", "Sweet Dreams", "Mr. Vain", "Time Is Tickin' Away" и още много други. На сцената на "Обичам 90-те" Радио ENERGY ще отбележат и своята 10-годишнина.   

За пет години поредицата "Обичам 90-те" успя да срещне българските фенове на евроденс и рап музиката с множество популярни изпълнители, сред които бяха 2 Unlimited, Dr. Alban, E-Type, Jenny от Ace of Base, Ice MC, Captain Jack, NANA, C-Block, East 17, DJ Sash!, Masterboy, SNAP!, Haddaway и Corona.

Билети може да закупите от мрежата на Eventim или директно от сайта на Радио ENERGY:

Прочетете още