Оферти за голо почистване на дома

Оферти за голо почистване на дома
Снимка: Elaine Smith
13 Април 2018

Фирмата за почистване Naturist Cleaners е основана през 2017 г. от Лора Смит, заради "нарастващия нов интерес към голото почистване в британското общество", както споделя тя самата. Компанията набира хора, които да почистват домове и офиси. Извършват се всякакви домакински услуги - включително и гладене, с тази разлика, че служителите са абсолютно голи - само с ръкавици и чехли.

Разбира се, Naturist Cleaners предлага и услуги за почистване в напълно облечен вариант, като разполагат с възможности за различен персонал от всякакви възрасти.



Клиентите могат да избират дали служителите да бъдат облечени или голи. По никакъв начин обаче не им е позволено да докосват човека, който почиства, да правят снимки или видеоклипове, или да канят гости в дома си по време на работата на персонала.

Голото почистване струва 45 британски лири на час, като таксата за резервация е 30 лири, което си е доста скъпо за подобен тип такса, както отбелязва Metro. За напълно облечен вариант фирмата взима 25 лири на час, с такса за резервация 20 британски паунда. Заявката става по телефона или с попълване на онлайн форма, в която клиентът избира между мъж, жена или двойка. Но възможностите не се ограничават само до това, тъй като фирмата дава опцията и за подбор на различен размер на гърдите, форми на тялото, възраст и други.


Източник: lifestyle.bg
 

Прочетете още