Последни детайли около шоуто на Cesar Millan на 23 март в зала "Арена Армеец"

Последни детайли около шоуто на Cesar Millan на 23 март в зала
20 Март 2017

Шоуто на Cesar Millan у нас e след броени дни, а турнето в Европа предизвиква истински фурор в страните, през които преминава. Говорещият с кучета пристига в София от Букурещ, а след представлението си в зала Арена Армеец на 23 март ще се отправи за Братислава.

Кастингът за български кучета, които ще участват в демонстрациите на Cesar Millan, вече приключи. Всички домашни любимци, които ще се качат на сцената, задължително трябва да са ваксинирани, с чип и паспорт.

Все още има билети за шоуто, организирано от Loud Concerts и те са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис. Касата на зала “Арена Армеец” ще бъде отворена до началото на шоуто, без промяна в цените на билетите.

В залата няма да бъдат допускани кучета, освен подбраните да вземат участие в представлението!!!

Зала Арена Армеец може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по бул. “Цариградско Шосе”, така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на бул. “Асен Йорданов” до залата. За онези, които ще се отправят към зала “Арена Армеец” с автомобили, са осигурени достатъчно места за паркиране.

Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C. Забранено е внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, както и  фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички лица под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук може да бъде свалена декларацията за придружител за шоуто на Cesar Millan. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на зала “Арена Армеец” преди началото на концерта. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Началото на уникалното шоу на Cesar Millan е 20 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа. Основни партньори на събитието са Нова телевизия, верига магазини Zoo Center и радио ENERGY.

Прочетете още