Радио ENERGY доведе ЕAST 17 в Благоевград! Програмният директор на радиото в бандата!?

Радио ENERGY доведе ЕAST 17 в Благоевград! Програмният директор на радиото в бандата!?
25 Май 2015

Радио ENERGY - радиото, което пуска любимите песни от 90-те години до днес, направи възможно феновете на емблематичната бой банда от 90-те в Благоевград да танцуват и пеят с тях на празника на града!

Община Благоевград и радио ENERGY, продължиха празничния уикенд в югозападния град със страхотна изненада във втората музикална вечер от тазгодишната церемония по връчването на Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2015.

Хиляди фенове на музиката от 90-те години изпълниха централния площад в Благоевград, за да станат част от емоционалния концерт на британците ЕAST 17 и те не разочароваха – Steam, Thunder, If You Ever, Hold My Body Tight и разбира се, All Right – огласиха Благоевград на 24 май.  Водещите на радио ENERGY се видяха на живо с феновете на радиото и раздaдоха специални награди!

Изненадата на вечерта обаче безспорно беше непланираното включване на програмния директор на радиото Драгомир Керелезов като четвърти член на групата в песента бис на EAST 17. Слуховете, че в бандата от трима ще станат четирима, се оказаха малко преувеличени, въпреки отличното припяване на водещия от радиото, който все пак предпочита да остане в любимата медия с хитове от 90-те. Емоционалният празничен уикенд завърши с грандиозна заря и дъжд, който предвидливо изчака концертът да свърши и заваля точно минута след края му.

Прочетете още