Радио ENERGY и DEVIN раздадоха над 2 тона вода през най-горещите летни дни

Радио ENERGY и DEVIN раздадоха над 2 тона вода през най-горещите летни дни
4 Септември 2017

АКЦИЯТА СЕ СЪСТОЯ В ТРИ БЪЛГАРСКИ ГРАДА

През най-горещите месеци на годината – юли и август, Радио ENERGY и минерална вода DEVIN се впуснаха заедно в борбата с лятната дехидратация и жегите. По време на съвместната акция усмихнатите ENERGY момичета раздадоха точно 2362, 5 литра вода!

Екипите на ENERGY и DEVIN избираха едни от най-натоварените кръстовища, точно в час пик, между 17 и 18 часа, за да помогнат на шофьорите да се презаредят и хидратират в движение с позитивно настроение и студена минерална вода DEVIN.

Всеки делничен ден, през своя престой в съответния град, жителите и гостите на слънчеви Варна, Бургас и София, които имаха късмета да срещнат усмихнатите момичетата на ENERGY, чакайки зеления сигнал на светофара, получаваха студена минерална вода в уникалната бутилка на DEVIN – Water2GO.

Сред тях имаше шофьори на автобуси, линейки, полицейски коли, дори и шофьор на автомобил на градска мобилност тип „паяк“. Сред получилите студена минерална вода бяха мотористи, велосипедисти, пешеходци и дори – домашни любимци, на които трябва да се обръща особено внимание в летните горещини.

Радио ENERGY благодари за съдействието на Столична община, Община Варна и Община Бургас!

DEVIN – Water2GO е продуктът, който марката създаде специално за хората в движение, които търсят сигурност и удобство. С уникалната SmartSeal™ капачка създадена в Норвегия новата бутилка е първа по рода си на българския пазар и представлява перфектното предложение за активните ситуации е ежедневието. Капачката не прокапва, безопасна е при пиене и лесна за отваряне. Това прави DEVIN Water2GO изключително подходяща за консумация по време на шофиране, разходка, спорт и много други активни поводи. И тъй като активните хора имат нужда от добра хидратация DEVIN Water2GO е в бутилка от 750ml във варианти минерална и изворна вода.

Прочетете още