Радио ENERGY подгрява концерта на Енрике Иглесиас

Радио ENERGY подгрява концерта на Енрике Иглесиас
22 Април 2016

ENERGY REQUEST – най-обичаното предаване за музикални желания в България, ще подгрява концерта на Енрике Иглесиас на живо от сцената в зала Арена Армеец. По повод 10-ия рожден ден на Радио ENERGY, слушателите имат възможност да поздравят любимата си радиостанция и да посрещнат с настроение Енрике Иглесиас.

На 14 май, точно преди големия концерт на звездата, студиото на ENERGY REQUEST ще се пренесе на самата сцена в зала Арена Армеец. В продължение на 3 часа, слушателите на Радио ENERGY могат да отправят своите поздрави в ефир и да подгреят с любимите си парчета от 90-те до днес. И както винаги, ще допринесат за създаването на уникална атмосфера и настроение за най-очакваното музикално събитие.

За най-големите фенове, които са готови да покажат колко много обичат Енрике Иглесиас и неговите песни, радио ENERGY има специални подаръци. ENERGY REQUEST предизвиква слушателите да изпеят любимото си парче в ефир и ще награди най-добрите изпълнения.

Енрике Иглесиас е един от най-обичаните изпълнители в ефира на Радио ENERGY и заедно с всички слушатели ще отпразнува 10-ия рожден ден на любимата радиостанция. Във видеообръщение към феновете в България, той обещава невероятно шоу, на което ще представи и новия си летен хит – Duele El Corazon.

Ограничено количество билети за шоуто може да намерите тук: http://bit.ly/EnriqueSOFIA2016

Прочетете още