РАДИО ENERGY представя: NRJ MUSIC AWARDS 2017!

РАДИО ENERGY представя: NRJ MUSIC AWARDS 2017!
4 Октомври 2017

СЛУШАЙ РАДИО ENERGY И СПЕЧЕЛИ ВИП БИЛЕТ ЗА ЦЕРЕМОНИЯТА НА ФРЕНСКАТА РИВИЕРА НА 4 НОЕМВРИ!

Радио ENERGY – радиото, което пуска любимите ви хитове от 90-те години до днес, за поредна година ще зарадва свои слушатели с незабравимо пътуване до Франция за церемонията NRJ MUSIC AWARDS 2017! И тази година двама слушатели ще присъстват лично на едно от най-грандиозните събития на годината благодарение на радио ENERGY!

За 19-ти път NRJ MUSIC AWARDS събира на една сцена най-големите световни изпълнители. На 4 номерви 2017 в Кан, Франция пристигат музикалнте идоли, за да станат част от бляскава церемония по награждването на любимите звезди, определени от вота на слушателите. Вече има официално потвърждение от The Weeknd, който ще участва в шоуто и ще се бори за престижната статуетка в две от категориите.

А слушател на радио ENERGY и негов придружител ще бъдат там, за да станат свидетели на зрелищната церемония, буквално на метри от най-големите имена в съвременната музика.

На 2 октовмри стартира играта за специални ВИП покани за NRJ MUSIC AWARDS 2017. Слушателите трявба да слушат внимателно радио ENERGY и всеки път, когато чуят сигнала на ENERGY MUSIC AWARDS да се регистрирайрат на radioenergy.bg като напишат часа, в който са го чули. На 27 ктомври ще стане ясно името на щастливецът, който заедно с негов близък ще спечелят ВИП пътуването до френската ривиера в Кан за NRJ MUSIC AWARDS 2017 с осигурени самолетени билети и хотел!

Повече подробности и актуална информация – на www.radioenergy.bg и по Радио ENERGY на честотите в страната, онлайн и чрез мобилните приложения за iOS и Android.

С подкрепата на ДСК.

Прочетете още