Радио NOVA NEWS става на 1 година

Радио NOVA NEWS става на 1 година
21 Септември 2016

На 22 септември радио NOVA NEWS празнува своя първи рожден ден. Вече една година, на честота 95,7 MHz за София, 97,1 MHz за Велико Търново и 98,2 MHz за Кюстендил, радиото запознава своите слушатели с най-важните новини и събития от деня, най-актуалните теми и дискусии.

На 22 септември 2015 г. радио NOVA NEWS започва да звучи в българския ефир като съвместен проект на водещата медийна група в България - Нова Броудкастинг Груп и най-голямата радио група в страната. Една година по-късно, радио NOVA NEWS достига до хиляди верни слушатели, предлагайки новини на всеки кръгъл час и излъчване на живо на сутрешния блок на NOVA - „Здравей, България“, както и публицистичните предавания на медията - „Събуди се“, „Комбина и „Часът на Милен Цветков“. Всеки петък следобед слушателите на радиото споделят мнението си по актуалните теми от седмицата в шоуто „Петък в пет” с Милен Цветков и Даниел Петканов.

По повод първия си рожден ден, радио NOVA NEWS стартира напълно безплатно мобилнo приложениe за Android и iOS, чрез коeто цялото актуално съдържание на ефира, с характерната за радиото музикална селекция от най-големите и обичани хитове, става достъпно само чрез един клик на мобилния телефон.

Радио NOVA NEWS ще отпразнува първия си рождения ден по един нетрадиционен начин. В ролята на „Рожденикът черпи” ще се превъплъти водещата на Прогнозата за времето по NOVA - Никол Станкулова. На празничния 22-ри септември, тя ще бъде на едни от най-натоварените пътни артерии в столицата. За тези, които са на честота 95.7 MHz, Никол е подготвила приятна изненада.

Как ще протече празникът и кои ще бъдат слушателите, които  Никол Станкулова ще изненада приятно, гледайте в „Здравей, България” по NOVA и слушайте по радио NOVA NEWS на 95,7 MHz за София, 97,1 MHz за Велико Търново и 98,2 MHz за Кюстендил.

Гледай колкото можеш! Слушай колкото искаш!

Приложението може да изтеглите безплатно оттук: за Android и за iOS.

Прочетете още