Тест с къщички - избери прозорец и виж какво казва той за личността ти

Тест с къщички - избери прозорец и виж какво казва той за личността ти
22 Февруари 2018

Психологическите тестове, които ви карат да избирате между няколко сходни картинки, разкриват много за личността ви. Всеки избор в живота ни е отражение на вътрешното Аз. 

Тестът с прозорци е лесен, бърз и дава отлични резултати. Използва се и от редица психолози в работата им. Изборът на всяка точно определена къщичка с прозорче, ви дава възможност да научите нещо ново за себе си. Процедира се по следния начин: изберете къщичка с характерното за нея прозорче. Не поглеждайте предварително към отговорите! След като сте сигурни в избора си, вижте какво казва той за вас: 

* ГОЛЯМ прозорец: популярният.
Ако тази картинка ви е привлякла, то вие сте популярни и общителни. На пръв поглед екстроверти - понякога усещате самотата в себе си. Когато останете насаме със себе си, ви обземат тревожни мисли. Затова предпочитате да сте заобиколени от хора, с които връзката ви е силна. Въпреки това, има моменти, в които усещате, че нещо ви липсва.

* ЗАТВОРЕН прозорец: тайнственият.
Заобиколени сте от приятели и любов, а самотата не ви притеснява по никакъв начин. Без проблем създавате нови контакти, кръгът ви от познати не спира да расте. Но това не винаги е било така - като малки сте били изключително самотни. Още тогава сте се научили да възприемате тишината като кътче за размисъл и спокойствие. Това ви е оформило като балансирана личност.

* ОТВОРЕН прозорец: контактният.
Заобиколен сте от хора - от приятели, до непознати. Харесвате компанията им, защото не спират да се възхищават на острия ви ум. Постоянно имате отворен чат на смартфона и получавате купища съобщения на ден. Вие сте извор на енергия и привличате околните.

* МАЛЪК прозорец: срамежливият.
Вие сте пасивна и свита личност. Много хора се опитват да ви станат приятели, но вие просто ги пропускате. Нужно е само да вдигнете поглед, за да забележите колко много любов има в света около вас. Вие сте забавни, умни и привлекателни - позволете на околните да ви забележат, без да бъдете толкова срамежливи.

* прозорец ДО ВРАТАТА: чаровният.
Харизмата ви е обаятелна и привлича хората. Много трудно ще останете незабелязани. Разпръсквате любов и светлина. Искате или не, винаги сте център на вниманието. А с годините, свиквате с това внимание. 


Източник: laf.bg
 

Прочетете още