За мъже, които обичат да се обличат добре - ЕЛ СИ УАЙКИКИ!

za-myje-koito-se-oblichat-dobre-lc-waikiki-predostavq-resheniq-za-otlichen-stil
Снимка: Başak Ekinci
30 Март 2015

ЕЛ СИ УАЙКИКИ прави изключителен старт за настъпващия сезон с подготвени зашеметяващи алтернативи за стилни мъже.

ЕЛ СИ УАЙКИКИ още веднъж предоставя решения, за да развълнува тези мъже, които са решили да обновят своя гардероб. С подготвената богата колекция за мъже, както всеки сезон, ЕЛ СИ УАЙКИКИ отново ще стане водещ избор при мъжете със стил. ЕЛ СИ УАЙКИКИ събира много алтернативи от ежедневни до класически модели и предлага възможността да изглеждате елегантни от глава до пети - не само с дрехи, но и с аксесоари.

ЕЛ СИ УАЙКИКИ предлага нови комбинации за Пролетно-летния период с продукти, които предлагат различна концепция за мъже със стил. 

Деним комбинации за тези, които обичат да се чувстват удобно и да изглеждат елегантни! 

Въпреки, че тенденциите и очакванията се променят, денимът винаги е на първо място в списъка на нещата, които винаги ще са ни необходими. Комбинациите от деним на ЕЛ СИ УАЙКИКИ са предназначени за мъже, които не искат да правят компромис с комфорта за сметка на елегантността. Има много алтернативи от тениски до панталони. Дрехи, изготвени в деним нюанси върху деним текстури са винаги добър избор за през деня. 

Време е за чудеса с черно и червено!

Тази година два цвята продължават да изпъкват в мъжката мода. Комбинациите от черно и червено привличат вниманието в Пролетно-лятната колекция на ЕЛ СИ УАЙКИКИ. Комбинации с черно-червени монохромни ефекти, представени като „вечно забързания град“, са готови да се впуснат в настъпващия сезон с рокерски якета, черни панталони, червени тениски и якета. 

Синьото е винаги необходимо за мъжете! 

В предстоящият сезон, ЕЛ СИ УАЙКИКИ превръща нюансите на синьото в свободно, дълбоки и изискани дизайни за мъже. Нюансите на синьото, доминиращите ризи, тениските, панталоните и якетата, насърчават мъжете да изглеждат по-изтънчени и уверени през новия сезон. 

Камуфлажни модели за мъже, които биха искали да се открояват!

ЕЛ СИ УАЙКИКИ предлага много алтернативи за идващия сезон за мъже, които искат да се чувстват свободно, комфортно и уверено, както по природа. Мъжете със стил ще получат един сезон, в който ще се чувстват по-добре и в камуфлажни модели, и с ежедневни панталони. 


Пролетно-лятната колекция на ЕЛ СИ УАЙКИКИ ще намерите в магазините в София - The Mall, Сердика Център, Парадайс център, Ринг Мол; Варна - Гранд Мол; Бургас - Плаза Мол; Пловдив - Галерия Мол; Русе - Мол Русе; Плевен - Мол Панорама; Стара Загора - Галерия Мол
 

Сега Радио ENERGY и ЕЛ СИ УАЙКИКИ ти дават възможност да спечелиш ваучер на стойност 100 лева за пазаруване в магазините на ЕЛ СИ УАЙКИКИЍ!
За да участваш и да спечелиш ваучер на стойност 100 лева за пазаруване в магазините на ЕЛ СИ УАЙКИКИ, отговори на седмичния въпрос като се регистрираш. В петък (3 април), в следобедното издание на ENERGY Request, чрез жребий ще изтеглим един от всички отговорили правилно.

Прочетете още