Започни Новата година в ДУБАЙ с ENERGY Ваканция с любимата ти радиостанция!

Лято 2017 ще започне през януари... с Радио ENERGY и...

ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция!

Този януари Радио ENERGY ще изпрати двама от вас на почивка в Дубай! Кажи ни с кого искаш да отидеш в Дубай, като се регистрираш.

След това и двамата очаквайте обаждане с въпроса: Кое радио слушате?

Ако и двамата отговорите с Радио ENERGY, имате шанса да започнете новата година по-топло от всякога… в Дубай!

ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция се случва със съдействието на Марбро Турс - 27 години далечни и екзотични почивки и пътешествия!

Мечтаете за перфектната почивка или екскурзия? Марбро Турс ще се погрижи, за да сбъднеш тази мечта. Дали пътешествие до далечна страна или сити брейк, морска ваканция или бизнес пътуване, Марбро Турс има подходящите отговори за всички Ваши желания. За да намирате винаги Вашата мечтана почивка. Резервирайте онлайн или се консултирайте с екипа на Марбро Турс в офисите в София, Пловдив и Варна.

27 години Марбро Турс – туроператор на годината!

Над 10 000 слушатели на Радио ENERGY се включиха в ENERGY Ваканция с любимата ти радиостанция. На 2 декември 2016 година, жребият беше на страната на Мария Ляскова от Велико Търново. Тя беше регистрирала своя съпруг и двамата успешно преминаха първия кръг на играта, когато ги попитахме коя е любимата им радиостанция. И двамата, без да се замислят, споделиха, че денят им минава в компанията на Радио ENERGY, което беше първата стъпка към мечтаната дестинация. Честито на Мария и Пламен и очакваме снимки от Дубай!

Играта не е активна!