СПЕЧЕЛИ ПЪТУВАНЕ ДО КАН, ФРАНЦИЯ и ВИП ПОКАНА ЗА NRJ MUSIC AWARDS 2017

Радио ENERGY представя: NRJ MUSIC AWARDS 2017!

Най-грандиозното музикално събитие в Европа ще се проведе на 4 ноември 2017 в Кан, Франция, а ти можеш да си ВИП гост на NRJ MUSIC AWARDS 2017 и да бъдеш на метри от звезди като Shakira, Ed Sheeran, Katy Perry, The Weeknd, P!nk, Justin Bieber и много други! 

Слушай Радио ENERGY и всеки път когато чуеш специалния сигнал на NRJ MUSIC AWARDS,  влез тук и се регистрирай! Спечели пътуване до френската ривиера в Кан и ВИП покана за  NRJ MUSIC AWARDS 2017!

И това не е всичко! Можеш да вземеш със себе си и приятел, а хотелът и самолетните билети са осигурени от нас!

За 19-ти път NRJ MUSIC AWARDS събира на една сцена най-големите световни изпълнители. На 4 номерви 2017 в Кан, Франция пристигат музикалнте идоли, за да станат част от бляскава церемония по награждването на любимите звезди, определени от вота на слушателите. Вече има официално потвърждение от The Weeknd, който ще участва в шоуто и ще се бори за престижната статуетка в две от категориите. 

Стефани Козарева беше голямата късметлийка, която спечели пътуване до френската ривиера в Кан и ВИП покана за NRJ MUSIC AWARDS! Заедно със свой любим човек ще бъдат на метри от най-големите звезди, а ние очакваме да ни изпратят снимки от пътуването!

Играта не е активна!