Спечели тандемен скок с парашут!

Животът е твърде кратък, за да не скочиш с парашут!

Най-вероятно ще искаш да повториш, но поне един скок е задължителен - свободното падане е изживяване за цял живот, което никога няма да забравиш!

Усети адреналина от 40 секунди свободно падане, със скорост до 240 км/ч. Полетът с отворен парашут до земята е между 3 и 5 минути, през които можеш да се наслаждаваш на прекрасната гледка от планини, долини и селца, както и да управляваш купола!

Имаш възможност да получиш след скока си монтиран видеоклип с цялостното изживяване, за да го преживяваш отново и да се похвалиш на приятелите.

Skydive Sofia е единствената дропзона (летище, на което се извършват скокове) в Бългaрия, сертифицирана от най-голямата световна парашутна асоциация - USPA (Американската Асоциация по парашутизъм), което гарантира спазването на световни правила за сигурност и безопасност! Тандемните инструктори на Skydive Sofia са професионалисти - от теб се иска единствено да се насладиш на изживяването.

Skydive Sofia работи на летище Sofia West Airport, в близост до Радомир и на летище Приморско през летния сезон - от 24 юли до 12 август включително.

Радио ENERGY и Skydive Sofia ти дават възможност да спечелиш безплатен тандемен скок с парашут! Попълни формата за регистрация и ни кажи защо искаш да спечелиш. Един от всички регистрирани ще бъде изтеглен чрез жребий.

Виж какво можеш да спечелиш:

Честито на Ева Александрова! Ето какво ни написа тя:

Преди 25 години гледах Точка на пречупване с Киану Рийвс и Патрик Суейзи. Сега, на 35, не знам защо още не съм скочила с парашут, въпреки че от тогава ми е мечта. Време е да направя нещо по въпроса, дори и да не спечеля :)

Играта не е активна!