Спечели билет за концерта на ТОМАС АНДЕРС от MODERN TALKING!

Радио 1 и Event Ease представят:

ТОМАС АНДЕРС от MODERN TALKING, за първи път в България!

Световната звезда пристига с цялия си бенд за двучасов концерт на 14 декември в зала 1 на НДК!

Вечните “You’re My Heart, You’re My Soul“, „Cheri Cheri Lady“, „Brother Louie“ и още от най-великите хитове на MODERN TALKING, ще звучат на живо за първи път у нас, изпълнени от самия Тhomas Anders - половинката от немското супер дуо!

Още с първата си песен “You’re My Heart – You’re My Soul“ oт 1984г, MODERN TALKING достигат до №1 в класациите в 81 държави по света. Следват не по-малко успешните “You can win if you want” и “Cheri Cheri Lady” oт 1985г, “Brother Louie” и “Atlantis is calling (SOS for love)” от 1986г и още много любими на няколко поколения песни, а от тогава насам албумите на легендарното дуо са разпродадени в над 150 милиона копия по целия свят.

Томас Андерс пристига у нас по покана на Радио 1 и Event Ease.

The Gentleman of Music - както често го наричат - е сред малкото немски звезди, оставили сериозна следа в историята на музиката с многобройните си хитове и изключително успешна музикална. Като част от MODERN TALKING, както и като солов артист, Томас Андерс е на сцената вече над 40 години, има повече от 25 издадени албума, множество награди и дискове със златен и платинен статус в най-различни държави по целия свят!
 
Томас Андерс е и единствената международна звезда, изнесла цели 11 концерта в Кремъл!

Първият концерт на MODERN TALKING в Будапеща през 1998г е посетен от близо 200 000 души и е излъчен на живо по MTV Europe, а в същата година на техен концерт в Санк Петербург присъстват над 250 000 зрители!

Въпреки че MODERN TALKING никога не попадат в челните места на класациите в САЩ, списание Билборд неведнъж пише и публикува статии за тях, а феновете им отвъд океана са милиони!

С излизането на компилацията „25 Years Of Disco-Pop“ през 2010г, MODERN TALKING отново напомнят сериозно за себе си, години след второто официално разпадане на дуото. И до днес, музиката им е актуална, популярна и звучи по радиостанциите във всички краища на света, а името им e запазена марка за успех.

Томас Андерс от MODERN TALKING - на живо, на 14 декември, от 20:00 ч., в зала 1 на НДК!
 
Билети можете да закупите от ТУК.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш двойна покана за шоуто! Регистрирай се, кажи ни кои са любимите ти песни на modern Talking и на 12 декември можеш да спечелиш!

Eто имената на печелившите:

1. Евгения Николова

2. Димитър Мазов

3. Виктория Петрова

 

Играта не е активна!