Спечели плажни награди от Спасители на плажа!

Само при нас лятото започва... сега! 

След като Боряна Чипанова спечели пътуване до Берлин за световната премиера на екшън-комедията „Спасители на плажа“, сега Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш още страхотни плажни награди от филма!

Всеки път, когато чуеш в ефир част от трейлъра на филма, влез тук, регистрирай се и ако отговориш правилно на седмичния въпрос, можеш да спечелиш:

комплект плажна кърпа + плажна топка;

 

комплекта плажна чанта + бутила за вода;

 

хладилна чанта

Едно от най-чаканите заглавия това лято – Спасители на плажа, разгорещява лятото с мускулести мъже, красиви жени и няколко престъпления за цвят. Дуейн „Скалата“ Джонсън този път се превъплъщава в ролята на култовия образ от 90-те години – Мич Бюканън, като го подсилва със солидно количество мускули. Скалата има нелеката задача да върне старата слава на безстрашните Спасители, а за тази цел на помощ се явява вярващият в себе си, но несериозен Зак Ефрон. Дали обаче ще успее или реномето на Спасителите няма да бъде сринато завинаги?

Освен Ефрон, съдбата изправя на пътя на Скалата и прелестната Приянка Чопра (сериала Куантико), чиято поява вместо радост за окото, носи взривоопасна комбинация от наркотици, убийство и труп на плажа, над който бди Скалата. Той, разбира се, няма да остане безучастен и заедно със своя екип се нагърбва със задачата да спре изкусителната индийка. Редом до Скалата и Ефрон застават не по-малко атрактивните Александра Дадорио, Кели Рорбах, Илфенеша Кадера, Джон Бас и др., като все още очакваме как и в какви роли ще се включат легендарните Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф.

Наградите печелят:

Камелия Христова - комплект плажна кърпа + плажна топка

Валя Пенкова - комплект плажна кърпа + плажна топка

Наталия Димитрова - комплект плажна кърпа + плажна топка

Лилия Илиева - комплект плажна кърпа + плажна топка

Николай Борисов - комплект плажна чанта + бутила за вода

Валерия Тодорова - комплект плажна чанта + бутила за вода

Венцислав Велинов - комплект плажна чанта + бутила за вода

Емануела Борисова - комплект плажна чанта + бутила за вода

Гергана Георгиева - хладилна чанта

Вера Маринова - хладилна чанта

Павел Христов - хладилна чанта

Паулина Николова - хладилна чанта

Играта не е активна!