Спечели пълна стипендия за обучение в University of Sheffield!

Международният факултет на University of Sheffield, CITY College предлага широк спектър от бакалавърски и магистърски програми в София, предоставяйки възможност на студентите от България да получат диплома от University of Sheffield, докато следват в собствената си страна. 

University of Sheffield e сред топ 100 най-добрите университети в света, според последната класация на QS World University Ranking, 2014 г. Той е на 8-мо място във Великобритания на 24-то място в Европа и на 69-то място в света.

Сега Радио ENERGY и Международният факултет на University of Sheffield, CITY College ще зарадват предколедно шестима от вас със стипендия, с която можеш да получиш престижно образование и британска диплома в България!

Бакалавърски програми по Бизнес науки

Мениджмънт

Маркетинг

Счетоводство и финанси

Хотелиерство и туризъм

Магистърски програми

Банково дело и финанси

Бизнес менидмжънт, технологии и иновации 

Дигитален маркетинг и социални медии

Маркетинг, реклама и връзки с обществеността

CITY College, международният факултет на University of Sheffield и Радио ENERGY могат да финансират 100% от твоето обучение.

Регистрирай се, като отговориш на английски на въпроса: Why do you want to study at a Top British University in Sofia? и можеш да спечелиш 100% стипендия за обучение в София, в University of Sheffield! Бъди убедителен, защото всички отговори ще бъдат прегледани от жури от University of Sheffield и ще спечелят само най-добрите!

И това не е всичко.

Ще подарим и две 50% стипендии, както и три 30% стипендии.

Общата стойност на стипендиите, които ще подарим е над 30 000 евро.

Победителите ще бъдат определени в началото на месец декември 2016 и ще бъдат обявени в ефира на Радио ENERGY. Краен срок за кандидатстване - 27 ноември 2016 година.

В процеса на подбор на стипендиантите, може да се наложи да ви поканим на лично или skype интервю!

Играта не е активна!