Спечели пътуване до Берлин за премиерата на Спасители на плажа!

Само при нас лятото започва... сега! 

Слушай радио ENERGY и можеш да спечелиш пътуване до Берлин за световната премиера на екшън-комедията „Спасители на плажа“!

Всеки път, когато чуеш в ефир част от трейлъра на филма, влез тук и се регистрирай!

Бъди сред първите, които ще видят „Спасители на плажа“ с участието на Дуейн Джонсън и Зак Ефрон!

От 2 юни в кинатa!

Едно от най-чаканите заглавия това лято – Спасители на плажа, разгорещява лятото с мускулести мъже, красиви жени и няколко престъпления за цвят. Дуейн „Скалата“ Джонсън този път се превъплъщава в ролята на култовия образ от 90-те години – Мич Бюканън, като го подсилва със солидно количество мускули. Скалата има нелеката задача да върне старата слава на безстрашните Спасители, а за тази цел на помощ се явява вярващият в себе си, но несериозен Зак Ефрон. Дали обаче ще успее или реномето на Спасителите няма да бъде сринато завинаги?

Освен Ефрон, съдбата изправя на пътя на Скалата и прелестната Приянка Чопра (сериала Куантико), чиято поява вместо радост за окото, носи взривоопасна комбинация от наркотици, убийство и труп на плажа, над който бди Скалата. Той, разбира се, няма да остане безучастен и заедно със своя екип се нагърбва със задачата да спре изкусителната индийка. Редом до Скалата и Ефрон застават не по-малко атрактивните Александра Дадорио, Кели Рорбах, Илфенеша Кадера, Джон Бас и др., като все още очакваме как и в какви роли ще се включат легендарните Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф.

Честито на Боряна Чипанова, която спечели пътуване до Берлин за световната премиера на екшън-комедията "Спасители на плажа"! Очаквайте от 26 май новата игра, в която може да спечелите много награди от филма!

Играта не е активна!