Спечели пътуване до Лондон за премиерата на "50 нюанса по-тъмно"

Готова ли си да покажеш колко добре познаваш половинката си...? А той, дали те познава толкова добре?

Без повече тайни!

Регистрирай себе си и твоята половинка сега! Всеки ден ние ще се обаждаме на 5 двойки и ще ви задаваме въпроси. Ако и двамата отговорите еднакво, имате шанса да спечелите пътуване до Лондон за премиерата на най-горещото филмово събитие тази година – "50 нюанса по-тъмно"!

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън се завръщат като Крисчън Грей и Анастейжа Стийл в Петдесет нюанса по-тъмно – втората част от световния феномен „Петдесет нюанса“. Като продължение на събитията от блокбъстъра от 2015 г., чийто приходи в световен мащаб надвишиха $560 милиона, новият филм прави своя дебют броени дни преди Св. Валентин и ни кани да се отдадем на един нюанс по-тъмно.

Когато нараненият Крисчън Грей се опитва да върне в живота си вече много предпазливата Анастейжа Стийл, тя иска от него нов договор, преди да се реши да му даде втори шанс. И точно когато двамата започват да изграждат довериe помежду си и намират стабилност във връзката си, тъмни фигури от миналото на Крисчън се връщат в живота му. Навлизайки в пространството на двамата млади, тъмните нюанси са решени да разклатят надеждите им за общо бъдеще.

В новия филм отново ще видим носиятеля на Оскар Марша Гей Хардън, Рита Ора, Люк Гримс, Виктор Рашук, Елоис Мъмфорд и Макс Мартини. Към тях ще се присъединят носителката на Оскар Kим Бейсинджър, Хю Данси, Бела Хийткот и Ерик Джонсън.

Петдесет нюанса по-тъмно е режисиран от Джеймс Фоли и продуциран от Майкъл де Лука, Дана Брунети и Маркус Висиди, заедно с Е.Л. Джеймс. Сценаристи са авторът на бестселъра Джеймс и Майл Леопард.

Петдесет нюанса по-тъмно идва предпремиетно в кината от 8 февруари. Билетите са в продажба

Играта не е активна!