Спечели ваучер на стойност 500 лв. за топлоизолационни продукти от Теразид!

Фасадната интегрирана система за топлоизолация ТЕРАЗИД ще намали разходите ви за отопление на сградата с над 30%, ще гарантира повишаване живота на сградата и ще ви осигури нужния комфорт в дома ви, независимо от външните условия.

"Теразид" ЕООД е първият български производител, притежаващ Европейско техническо одобрение (ETA)за фасадна топлоизолационна система. Дружеството притежава сертификат за качество ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 и сертификат по БДС за цялостна фасадна интегрирана система за топлоизолация.

Двадесет и една годишната традиция и постоянния стремеж към качество гарантират безкомпромисен резултат в топлоизолирането на сгради.

„Теразид” ЕООД e водещ български производител на висококачествени бои, мазилки и топлоизолационни системи. "Теразид” ЕООД съчетава традициите в производството на строителни материали с високите стандарти за качество.

„Теразид” ЕООД притежава модерна производствена база с голям капацитет и складове. В производството ние използваме материали и суровини на утвърдени световни водещи фирми. Във фирмата е въведена и функционира постоянна високоефективна система за производствен контрол.

„Теразид” ЕООД разполага със собствена лаборатория, където специалисти извършват непрекъснат контрол на продукцията, разработват нови продукти и подобрения на вече съществуващи. За клиентите, които търсят уникалност и оригиналност, нашите специалисти могат да разработят цвят по желание на клиента.

Радио ENERGY и Теразид ви дават възможност да спечелите ваучер на стойност 500 лв. за продукти от топлоизолационните системи. Регистрирай се и отговори на въпроса и ще участваш за голямата награда.

Играта се провежда в периода 9 - 27 октомври. Всяка седмица един от регистриралите се участници има шанс да спечели ваучер на стойност 500 лв за топлоизолационни продукти от Теразид.

* С регистрацията участниците се съгласяват да получават новини от Теразид.

Теразид G-33 представлява висококачествен, проникващ, универсален грунд за мазилки, който създава бял филм след изсъхване. Той запазва възможността за „дишане“ на стената, осигурява водонепропускливост и подобрява сцеплението при полагане на декоративни мазилки. Грундът служи като основа за структурни мазилки с декоративен „драскан“ и „влачен“ ефект и мозаечни мазилки. 

 

Печелившият от 13.10.2017 е Павел Топчев. Честито!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!