Спечели безплатен курс за "А" категория от Учебни Центрове България!

УЧЕБНИ ЦЕНТРОВЕ БЪЛГАРИЯ

Качественото Ви обучение – наша единствена цел!

Учебни центрове България са създадени с цел професионално обучение на кандидат водачи на МПС, както и придобиване на нови знания и умения, свързани с професионалната квалификация на лица притежаващи свидетелство за управление на МПС.

Мисия: Обучение на шофьори с необходимите знания и умения за безопасно и разумно управление на МПС с цел опазване живота както на самите тях, така и на останалите участници в движението.

Обучението в учебните ни центрове се провежда от преподаватели по теория и практика на различна възраст, които са професионалисти с богат опит, натрупани умения и дългогодишен стаж в тази област.

Учебни центрове България разпологат с реален полигон, на който се извършват първите обучения.

 

Учебни центрове България предлагат на своите курсисти обучение в следните области:

Шофьорски курсове „А“ категория

Шофьорски курсове „В“ категория

Шофьорски курсове „C“ категория

Шофьорски курс по чл. 157 от ЗДВП

Опреснителни курсове

Професионална компетентност

Възстановяване на отнети точки

Курсистите усвояват над 75% от преподавания материал по време на обучението по теория, а останалите 25% зависят от положените усилия при преговор на материала с цел успешно полагане на теоретичния изпит.

Въведено е иновационно обучение и индивидуален подход към всеки курсист, на което се дължи високата успеваемост.

Достъпни цени и възможност за разсрочено плащане.

Учебните кабинети са оборудвани с мултимедийна техника, с цел обучение на високо ниво и лесно усвояване на преподавания материал.

Основен наш приоритет е качественото обучение, поради което не допускаме компромиси.

Учебните центрове са с удобна локация, като са разположени в близост до метростанции и спирки на масовия градски транспорт.

Сега Учебни центрове България и Радио ENERGY ти дават възможност да спечелиш напълно безплатен курс за обучение в категория "А". Единственото, което трябва да направиш е да посетиш мобилното студио на Радио ENERGY на МОТО Експо 2017 в София Ринг Мол и да се запишеш за участие.

Очакваме те от 25-ти до 29 март в София Ринг Мол!