Coca-Cola Happy Energy Tour 2012

МУЗИКАЛНОТО ТОРНАДО COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR ЩЕ НАХЛУЕ В БЪЛГАРИЯ ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА

ТУРНЕТО СТАРТИРА НА 16 СЕПТЕМВРИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО – ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В БИТКАТА НА ГРАДОВЕТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК КАМПАНИЯТА НА COCA-COLAСвежи хитове, музикални изненади, танци, специални сценични ефекти и много забавление очакват всички
Coca-Cola фенове по време на шестте концерта по пътя на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012.

В годината на Олимпийските игри едно от най-чаканите музикални събития ще зарадва отново хиляди фенове и ще посети шест от градовете в страната ни. За трета поредна година най-актуалните изпълнители на България, ще се съберат на една сцена, за едно неповторимо шоу, създадено специално за публиката на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012, организирано от Coca-Cola.

Турнето започва на 16 септември във Велико Търново. Тази година един от градовете бе избран благодарение на ентусиазма на неговите жители и участието им в Битката на градовете. Активността на музикалните фенове във всеки един от трите града – Велико Търново, Стара Загора и Плевен определи кой от тях попада в маршрута на най-мащабното музикално турне на годината. От 21 май до 6 юни жителите на трите града можеха да споделят във фейсбук страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour снимки и коментари за своя любим град, за да покажат защо турнето трябва да спре и при тях. Сърцатите фенове от Велико Търново класираха града си с повече от 12 000 точки, със сериозна преднина пред регистрираните 9 000 точки от Стара Загора и за трета поредна година се превърнаха в стартова площадка на турнето.

Вторият концерт е на 17 септември в град Русе. Следват Варна на 18 септември, Бургас – 20 септември,  Пловдив – 21 септември и  грандиозния финал в София на 23 септември.

Кой ще влезе в звездния отбор на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 тази година ще стане ясно съвсем скоро. Едно обаче е сигурно – музикалното удоволствие ще бъде по-голямо от всякога, защото най-щастливото и най-олимпийското турне ще засипе Coca-Cola феновете с изненадващи комбинации от спортна енергия и хитов звук.

Във всеки град Happy Energy Circle ще очаква своите победители, които ще си тръгнат от концерта още по-щастливи след снимките с любимите си артисти и подаръците от Coca-Cola, а след всяко шоу легендарният бус на звездите, вече добре познатият Дъ Reis, ще очаква своите късметлии от публиката, които ще направят звездна разходка, в компанията на изпълнителите.

Пропуск за най-щастливата зона пред сцената Happy Energy Circle за грандиозния финален концерт в София може да бъде спечелен с участие в лятната промоция на Coca-Cola. До края на месец август всеки регистрирал своя код от промоционалната капчака на Coca-Cola 500 мл  или промоционалния етикет на Coca-Cola 250 мл. на www.coca-cola.bg или с SMS на 1213, участва в седмичната томбола за Happy Energy Circle пропуск, смартфон Samsung Galaxy Y5360, или слушалки с уникален дизайн и съвършен баланс – Beats by Dr. Dre, модел Solo HD. Всяка седмица 295 щастливци ще слушат музиката по нов начин с актуалните слушалки по дизайн на Dr. Dre, 75 късметлии ще се сдобият с желания смартфон, а 30 ще спечелят билета на щастието за най-горещата зона на концерта в София, в която звездите са близо, а мечтите се сбъдват.

Както всяка година входът за всички концерти ще бъде свободен, а за да бъде настроението наистина добро всеки ще може да си наслади на бутилка ледено студена Coca-Colа.

 

Оглеждайте се за Дъ Reis и се гответе за най-доброто парти тази година!

 

Свързани статии:

  1. Coca-Cola Happy Energy Tour 2013
  2. Финал на Coca-Cola Happy Energy Tour 2013
  3. Финалът на Coca-Cola Happy Energy Tour 2013 само по CITY TV!
  4. Coca-Cola Happy Energy Tour с Taio Cruz
  5. James Arthur на Coca-Cola Happy Energy Tour

Сподели:Коментирай това

 

Регистрирайте се в My ENERGY

Запишете се сега, за да участвате в промоционалните игри на Радио ENERGY.

Регистрирайте се