Холивудски знаменитости признаха, че търсят любовта в Tinder

Холивудски знаменитости признаха, че търсят любовта в Tinder
Снимка: Lyncconf Games
14 Февруари 2022

Да си звезда не означава, че трябва да живееш кой знае колко по-различен живот от този, който водят "обикновените" хора. И този текст доказва именно това. 
Това са част от известните имена, които са търсили истинската любов в приложения за запознанства и са имали (или все още имат) свои истински профили в Tinder:

Кейти Пери
Днес тя може и да е щастлива майка на малката Дейзи, както и да е обичана половинка на актьора Орландо Блум, но след раздялата си с Джон Мейър, решава да поеме нещата в свои ръце. Инсталира си Tinder и всъщност признава, че прекарва доста време в приложението. Е, всичко това вече е минало.

Дрю Баримор
През януари тази година актрисата признава, че е ползвала Tinder. Нещо повече - дори си е уговаряла среща с мъж от приложението, но... той ѝ вързал тенекия и отказал срещата час преди уговореното. Иначе признава, че да ползва това приложение, е голяма стъпка за нея и нейния личен консерватизъм по темата.

Клоуи Кардашиян
След раздялата ѝ с Джеймс Хардън, тя обяви голямата новина: направи си OkCupid профил - дори сложи линк към него в другите си канали и в сайта си. 

Ед Шийрън
През април 2014г. музикантът споделя, че има профил в Tinder, който дори е верифициран. Въпреки това признава, че не е имал достатъчно време, за да ходи по срещи. Впоследствие се оказало, че онлайн запознанствата не са неговото нещо.

Прочетете още