Мадона обиколи пет държави в разгара на ограниченията

Мадона обиколи пет държави в разгара на ограниченията
Снимка: Jonas Bengtsson
15 Януари 2021

Мадона обиколи пет страни за три седмици, въпреки строгите ограничения в целия свят, съобщи електронното издание на в. „Дейли Mейл” (Daily Mail).

Кралицата на поп музиката първо пристигнала със самолет от Лос Анджелис в Лондон. След това отпътувала към Египет, откъдето се отправила към Малави и Кения в Източна Африка.

Певицата, която е на 62 години, била придружена от приятеля си Аламалик Уилямс, който е на 26 години, както и пет от децата си.

На Бъдни вечер Мадона, Уилямс и четири осиновени деца на певицата – Дейвид Банда, на 15 г., Мърси Джеймс, 14 г. и близнаците Естер и Стела, на 8 г., отпътували от Лос Анджелис за Лондон, където прекарали няколко дни. Там към групата се присъединил най-големият син на певицата – Роко (20 г.), който е единственото ѝ дете от брака ѝ с британския режисьор Гай Ричи - така всички потеглили на пътешествие из Африка на 28 декември. Спрели в Египет и оттам се отправили към Малави, откъдето са осиновените деца.

Според британското издание певицата и близките ѝ са пътували с частен самолет. Смята се, че личният фотограф на Мадона Рикардо Гомес ги придружавал, за да заснеме ваканцията. В Малави Мадона и осиновените ѝ деца посетили училището за сираци край Блантайър, където певицата открила официално танцово студио.

 

Прочетете още