Mellow Mood потапя България в пъстрия свят на РЕГЕТО

Mellow Mood потапя България в пъстрия свят на РЕГЕТО
22 Април 2021

Хитовите италианци ще са хедлайнери на фестивала UpTown в София на 26 юни!

Най-успешната италианска реге-банда Mellow Mood идва в България за първи път в пълен състав, за да потопи музикалните фенове в света на РЕГЕТО. Жънещите успехи из цяла Европа музиканти ще са хедлайнер на фестивала UpTown, който си поставя амбициозната цел да подкрепя и развива музикалната култура в България чрез организирането на поредица от тематични събития. Медиен партньор на фестивала е Радио ENERGY.

Тази година UpTown темата е РЕГЕ, а сцена на събитието ще е „Арена София“ в Борисовата градина. Именно там на 26 юни Mellow Mood ще ни пренесат в пъстрия свят на РЕГЕТО, представяйки на публиката уникална смес от автентичния звук и най-новите тенденции в ямайската музика. Имащи зад гърба си хиляди последователи, европейско признание и участия на фестивали от ранга на Rototom Sunsplash и Sziget, италианците от Mellow Mood ще забият в София заедно с родните Merudia и Jahmmi и други.

Целият този музикален оазис в парка на Борисовата градина ще бъде допълнен с разнообразие от барове и слънчево настроение, а рано отворените врати за събитието предоставят невероятна възможност за прекарването на деня в компанията на близки и приятели под звуците на любима музика в парка.

Бандите ще излязат на сцена след 17:00 ч., а билетите ще са в продажба много скоро.

Ако искате да запазите вашите EarlyBird билети ни пишете на лично съобщение от този линк m.me/uptownfest.bg

Прочетете още