Осигурете повече мощност на колата си с горива G-Drive! Само до 31 август 2020 всички горива G-Drive са с 10 стотинки отстъпка!

Осигурете повече мощност на колата си с горива G-Drive!
Само до 31 август 2020 всички горива G-Drive са с 10 стотинки отстъпка!
17 Юли 2020

Осигурете повече мощност на колата си с горива G-Drive и се възползвайте от страхотното предложение от бензиностанции ГАЗПРОМ

Ако за Вас автомобилът е повече от средство за придвижване и искате да разполагате с по-голяма, по-сигурна и ефективна мощ докато шофирате, G-Drive 100 е правилният избор за Вас. G-Drive 100 е високооктаново гориво, създадено съвместно с водещи експерти в сферата на премиум горивата. Произведено според най-високите технологични стандарти, G-Drive 100 е горивото, което осигурява едновременно по-добро представяне и професионална защита за Вашия двигател.

G-DRIVE

G-Drive е международна търговска марка за премиум горива с подобрители, развита в партньорство с водещи експерти в сферата, която гарантира най-високо качество на горивата.

G-Drive 100 съдържа активни компоненти от ново поколение, които осигуряват допълнителна енергия за Вашия автомобил, по-добро ускорение и професионална защита. Неговата специална формула удължава живота на Вашия двигател и предотвратява неизправности.

 

Осигурете повече мощност на колата си с горива G-Drive и се възползвайте от страхотното ни предложение!

Само в периода от 1 юли до 31 август 2020г. всички горива G-Drive са с 10 стотинки на литър директна отстъпка от продажната цена при използване на карта «С нас на път“.

Картата „С нас на път“ дава възможността да получавате бонуси според потреблението Ви. Бонусите можете да използвате за частично или цялостно заплащане при следващи покупки на горива и/или стоки в бензиностанции ГАЗПРОМ.

Затова, освен директната отстъпка, ще получите и стандартните от 5 до 10 стотинки на литър за горива G-Drive - бонуси по картата “С нас на път”!

Ако все още нямате карта “С нас на път”, намерете най-близката до Вас бензиностанция тук: и вземете карта безплатно в периода на промоцията.

Прочетете още