Отново на училище! Отново с приятелите! Спечели яки ученически награди от CCC!

Новите колекции от любимите брандове на CCC – Lasocki Kids, Lasocki Young, Sprandi, Mickiе&Friends и много други вече те очакват в магазини ССС и онлайн на CCC.eu.  

CCC е пазарен лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има над 1200 магазина с обща площ над седемстотин хиляди квадратни метра, разположени в търговски центрове в 29 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша.

Спортната марка на ССС Sprandi бързо доби популярност с разнообразието от всекидневни кецове и обувки за спорт. Със стартирането на онлайн магазина през това лято, марката започна да предлага и удобни всекидневни и спортни облекла.

ССС постоянно разширява асортимента си за деца и вече предлага удобни раници за училище, мешки и сакове за спорт, както и цветни несесери и други аксесоари за ученика.

Радио ENERGY и CCC ти дават възможност да спечелиш всеки ден хитови артикули от новата колекция есен-зима. Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на дневния въпрос на ССС и всеки ден някой ще печели!

Дори и да нямаш късмет тази седмица, ела през уикенда в мобилното студио на Радио ENERGY пред магазина на CCC в Paradise Center, ниво -1, поздрави приятел на живо и може да спечелиш страхотна раница и много други ученически награди от CCC! Очакваме те на 11 и 12 септември между 16 и 19 часа!

Игрите на 90-те и водещият обувен бранд CCC събират малки и големи на 11 септември, събота, за да си припомнят любимите игри от 90-те години. Народна топка, Дама, Скачане на въже по „немската“, Картоф и Пиян морков са само част от игрите, в които ще може да се включи всеки желаещ под зоркото око на опитни инструктори.

Спортната надпревара ще се проведе от 12 до 14 часа в рамките на Sofia Summer Fest в Южен парк II, зад музея “Земята и хората” при спазването на всички противоепидемични мерки.

Раници, мешки, несесери и много други ученически аксесоари на марките Lasocki, Action Boy и Sprandi ще бъдат раздадени като награди от полската верига за чанти и обувки CCC.

Печеливши:

Тони Янчева

Мария Кирова

Соня Вълкова

Стефка Петрова

Славена Иванова

Мария Николова

Играта не е активна!