Спечели 2 броя декоративни възглавнички от Щори Солис

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Играй и спечели много награди!

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери,
покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

В сезона на алергиите Щори Солис ти предлагат щори с антиалергични и антибактериални текстили и комарници с антиалергична мрежа. Искаш ли да спечелиш 2 броя декоративни възглавнички в цвят по избор? Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY и отговори на въпроса, свързан с антиалергичните продукти, които „Солис“ предлага. Шансът е голям, всеки ден трима печелят!

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

 

 

Печеливши:

Симона Пентиева
Аги Ананиева
Миглена Желязкова
Бонко Щерев
Светла Райкова - Митева
Магдалена Топузова
Величка Захариева
Маргарита Атанасова
Деница Грозданова
Росица Йорданова
Силвия Димитрова
Христина Балканска - Овчарова
Живка Георгиева
Мариана Петрова
Александър Данчев

 

Играта не е активна!