Джулия Робъртс e най-красивата жена на планетата за 2017

Джулия Робъртс e най-красивата жена на планетата за 2017
15 Май 2017

Американската актриса Джулия Робъртс бе призната за най-красивата жена на планетата според класацията на сп. „Пийпъл“.

С естествеността си и достойнствата си 49-годишната актриса бе обявена за пети рекорден път за най-красивата жена на планетата. Тя е номер едно още през 1991-ва, 2000-та, 2005-а и 2010-а година.

Снимка: http://juliarobertsiseverything.tumblr.com/

Робъртс зае за първи път тази позиция преди 26 години, когато бе само на 23. Тогавашната корона й е дадена като част от успеха на класическата романтика „Хубава жена", където си партнира с Ричърд Гиър.

Снимка: lilpieceofmyworld

"Още от 1991-а Робъртс все така остава нашата любима красавица", пише изданието. А на корицата пита: "Как остава винаги толкова млада?".

Снимка: http://juliarobertsiseverything.tumblr.com/

Джулия многократно е коментирала, че не се подлага на пластични операции, държи на естествеността и не робува на модните ограничения. Миналата година на фестивала в Кан тя демонстративно свали високите си токчета и мина боса по червения килим. Носителката на "Оскар" за филма "Ерин Брокович" каза в интервю: „За пети път? Това е ласкателно".

Робъртс е омъжена за оператора Дани Модер и има три деца – близнаците Хейзъл и Финеъс, които са на 12 години и по-малкия Хенри, който е на девет.

До края на годината ще видим Джулия в екранизацията на световния бестселър на Ар Джей Паласио „Чудо" ("Wonder"), който се очаква по екраните на 17 ноември.

Прочетете още