RAG'N'BONE MAN ще стъпи на сцената на NRJ MUSIC AWARDS 2017

RAG'N'BONE MAN ще стъпи на сцената на NRJ MUSIC AWARDS 2017
25 Октомври 2017

TF1 и NRJ имат удоволствието да потвърдят присъствието на RAG'N'BONE MAN на сцената на 19-то издание на церемонията NRJ MUSIC AWARDS.

32-годишният изпълнител от Великобритания се присъединява към звездите, които вече са потвърдили участието си: Ed Sheeran, The Weeknd, Charlie Puth, David Guetta, Kygo, M. Pokora и МС Solaar.

В рамките на няколко месеца RAG'N'BONE MAN (Brighton Soul Man) направи много сериозен пробив на световната музикална сцена с мощен глас и изключителна чувствителност в музиката си. Хитът му HUMAN е с диамантен статус. Съчетанието от хип-хоп и лиричната душа на британския певец, плени публиката. Албумът HUMAN, издаден на 10 февруари, вече е сертифициран като платинен, а само във Франция е с продадени 250 000 копия. Ново издание ще бъде пуснато на 1 декември.

RAG'N'BONE MAN, за когото можете да гласувате в категорията Международна песен на годината с "HUMAN", ще представи парчето и на NRJ Music Awards, където ще се опита да спечели трофеите в цели две от категории на музикалното събитие!

Прочетете още