Луди хора: мъже се подложиха на експеримент с висока степен на болка

Луди хора: мъже се подложиха на експеримент с висока степен на болка
uproxx.files.wordpress.com
18 Януари 2017

Мъжете често подлагат на съмнение болката, която жените изпитват при раждане. 

Двама холандски водещи решиха да се сблъскат с родилните контракции - целта им е да докажат, че дамите са по-слаби и затова трудно понасят болките. Денис Сторм и Валерио Зена отиват в болница, където с помощта на електростимулиране всеки може да почувства, че раждането боли. Много боли. Цялата ситуация трае общо два часа, за разлика от истинското раждане, което може да продължи до два дни, но това помага на мъжете да стигнат до заключението, че макар и имитация, родилният процес е един от най-болезнените опити, които са имали.

Преди старта на експеримента, с усмивка на лице, водещите питат медицинските сестри дали могат да крещят така, както правят жените по време на раждане. Получават отговор, че това със сигурност ще се случи и без да симулират. Всичко започва с леки контракции, които двамата приемат с насмешка. След известно време настъпват контракциите преди самото раждане и нещата рязко се променят - мъжете вече не се смеят, а скачат и притискат възглавници.

Денис и Валерио признават, че това е истинско мъчение и се питат дали са способни да причинят същото на половинките си. Съкратеният гърч на мъжете по време на опита, можете да видите тук: 

Guys experiencing the pain of Labor Pains!

Прочетете още