Най-добрите свалячи сред зодиите

Най-добрите свалячи сред зодиите
resources.stuff.co.nz
18 Май 2017

Флиртът определено не се отдава на всички хора - не винаги можеш да събудиш интерес у другия, да провокираш мислите и съзнанието му, насочвайки ги към себе си. Е, има хора, които са родени да флиртуват.

Близнаци
Представителите на зодия Близнаци са доста остроумни. Не се страхуват да се запознават с нови хора, дори да ги обсебят. След известно обмисляне, Близнакът ще се приближи към вас, ще се изкашля тихо и ще очаква да го заговорите. Независимо от това, ще смята, че именно той е направил първата крачка. Веднъж, щом разговорът започне, Близнакът ще разчита на въображението ви да покаже местата, които той сам вижда. Флиртът винаги започва с доза шеги, които да предразположат човека срещу тях. 

Лъв
Лъвовете обичат да привличат вниманието на околните и флиртуват, защото го намират за забавно. Могат да бъдат екстремно чаровни и завладяващи, докато го правят. Създават комфортна зона около обекта на желание и без усилия получават това, към което се стремят. Истината е, че всеки човек, рано или късно, се влюбва в някой Лъв (след което му писва да се занимава с гигантското му Его и бързо го разлюбва). Ако те флиртуват с вас, това означава, че сте необикновени и изключителни. Ще се приближат с цялата си царственост и... натам е ясно. 

Везни
Хората от този знак са изтънчени свалячи, които си падат по още по-изтънчените флиртове. Тотално романтични са и не отделят поглед от обекта си на желанието си. Веднъж започне ли флирт, не си позволявайте експерименти - Везните са почитатели на израза "класика в жанра". Нещото, което трябва да запомните, е, че те винаги изглеждат добре и е трудно да им се устои. 

Стрелец
Стрелецът не изпитва никакви затруднения при флиртуването. Никога не се чувства неудобно и винаги има какво да каже с доза чувство за хумор. Приема флиртуването за предизвикателство, което трябва да спечели на всяка цена. Изпитва патологична нужда да бъде влюбен. След като свалката е факт, как да задържите вниманието на Стрелеца, вече си е лично ваш проблем. Светът още не е открил решението на тази задача.

Прочетете още