Спасители на плажа преди и сега - СНИМКИ

Спасители на плажа преди и сега - СНИМКИ
17 Май 2017

Помните ли спасителите на плажа от култовата американска поредица, изстреляла Памела Андерсън в небесата?


От юни по кината ще излезе новият филм "Спасители на плажа", а само преди дни беше и премиерата му в Маями, Флорида. 

90-те години бяха странни - сега можем да го признаем. Критиците са убедени, че сериалът, който взриви ефира преди повече от 25 години, понижи коефициента на интелигентност с поне 20 пункта. С времето, горещите тогава момчета и момичета, се промениха - телата им също. 

Ясмин Блийт беше една от най-красивите актриси. След сериала тя се подвизаваше в телевизионно шоу и още няколко незначителни проекта. По-късно, обаче, негативите на славата я застигнаха - пристрастеност към кокаин и редица съдебни неволи. 

Кармен Електра участва в само един сезон на поредицата, но остана в сърцата на феновете. За нея изглежда, че времето е спряло. Тя бе омъжена за звездата на НБА, Денис Родман. Имаше участия и на музикалната сцена. 

Безспорно най-голямата звезда на шоуто - Дейвид Хаселхоф, влязъл в образа на Мич Бюканън, е единственият, който участва във всички серии. Той беше огромна поп звезда в Германия преди успеха на шоуто и остава така до ден-днешен.

Дона Дерико е звезда на Playboy и след сериала участва в няколко телевизионни продукции и независими филми. Направи експедиция до планината Арарат в Турция - предполагаемо място, където се е намирал Ноевият ковчег. 



Никол Егерт е родена в Калифорния. Няма да познаете с какво се занимава сега - през 2014 г. купи камион за сладолед и изкарва хляба си с него.

В кожата на тези култови актьори сега ще влязат ново поколение красиви хора - сред тях е небезизвестният Дуейн Джонсън. Скалата ще пресъздаде образа на Мич Бюканън. В каста са Зак Ефрон, Приянка Чопра, Александра Дадарио, Кели Рорбак.

Източник: royalounge.com / vesti.bg

Прочетете още