The Weeknd на сцената на NRJ MUSIC AWARDS за първи път!

The Weeknd на сцената на NRJ MUSIC AWARDS за първи път!
25 Септември 2017

Най-грандиозното музикално събитие в Европа предстои! Датата е 4 ноември, събота, а мястото - LE PALAIS DES FESTIVALS, CANNES. 

Започна подготовката за 19-тото издание на NRJ Music Awards - церемонията по връчването на престижните награди ще бъде озарена и от присъствието на The Weeknd, който официално потвърди участието си по време на шоуто. 

Благодарение на супер пробива си с Earned It от трейлъра на "50 нюанса сиво", The Weeknd се превърна в един от най-харесваните изпълнители за последните години. Албумът Starboy беше продаден в повече от 200 000 копия във Франция, а с турнето си малко по-рано през 2017-та - “Legend Of The Fall World Tour”, The Weekend се наложи като звезда от световна класа, която определено не може да бъде пропусната. Колаборирайки се с французите от Daft Punk за хитове като Starboy и I Feel It Coming, той заслужи мястото си на сцената на NRJ Music Awards 2017.

От днес, до 23:59ч на 29 октомври, всеки може да гласува за любимия си изпълнител или песен на този адрес (линк) - по веднъж на ден за всяка категория.

В категорията Международен изпълнител на годината попадат:
1. Justin Bieber  
2. Luis Fonsi
3. Bruno Mars
4. Charlie Puth
5. Ed Sheeran
6. The Weeknd 

Дамите, номинирани за изпълнител на годината, са: 
1. Miley Cyrus
2. Selena Gomez
3. Katy Perry
4. P!nk
5. Shakira
6. Taylor Swift  

Международен дует/група на годината:
1. The Chainsmokers
2. Clean Bandit
3. Calvin Harris / Katy Perry / Pharrell Williams / Big Sean
4. Imagine Dragons
5. J. Balvin & Willy William
6. U2 

Прочетете още