Билетите за Hits Only All Stars ще важат за Spice Music Festival 2021

Билетите за Hits Only All Stars ще важат за Spice Music Festival 2021
5 Декември 2020

Важно съобщение от организаторите на Hits Only All Stars и Spice Music Festival: 

През изминалата 2020 всички ние се изправихме пред предизвикателства, които не сме предполагали, че ще се наложи да посрещнем. Изпращаме тази дълга година с надежда, че през 2021 ще бъдем по-добри, по-успешни и по-здрави. Днес искаме да ви разкажем какво предстои да се случи с концерта Hits Only – All Stars.

С оглед сложната обстановка и потенциално високия риск за здравето на посетителите при провеждане на събитие на закрито, също така и липсата на информация за условията на работа през следващите 3-6 месеца, бихме желали да споделим с вас, че концертът Hits Only – All Stars, се отменя и няма да се проведе като самостоятелно събитие на 17 април 2021 в Арена Армеец, София.

Това съвсем не означава, че няма да се видим изобщо. Знаем, че музиката на 90-те е в сърцата ви, затова ви каним на SPICE Music Festival 2021. Тридневният фестивал ще се проведе за трета поредна година на открито на Пристанище Бургас, а датите са 06, 07 и 08 август 2021. През първия фестивален ден – 06 август, на сцената с едно невероятно 90 минутно шоу ще ви очаква любимият на всички DJ BoBo, а освен с него ще можете да се срещнете и с NANA, Danzel, Real McCoy, U96, както и да се насладите на единствения по рода си концерт Фондацията представя: Дони и Момчил.

На 07 и 08 август в Бургас ще ви очакват още Maxi Jazz from Faithless, Stereo MC’s, Coolio, Bomfunk MC’s, Leerooy Thornhill Ex Prodigy, C-Block, Masterboy & Beatrix Delgado, Vengaboys, Alice DJ, N-Trance. Повече информация за SPICE Music Festival вижте на www.spicemusicfest.bg

Всички, които имат закупени билети за Hits Only – All Stars, имат няколко варианта:

Можете да запазите билета си и да го използвате по време на първия фестивален ден на SPICE Music Festival 2021, независимо от заплатената вече цена. Всички закупени билети за Hits Only – All Stars, ще важат за 06 август 2020, когато ще можете да видите на живо DJ BoBo, NANA, Danzel, Real McCoy, U96 и Фондацията представя: Дони и Момчил;

Можете да закупите допълнителен билет към вече закупения и да посетите трите дни на фестивала. Всеки, който желае да посети и останалите два дни на SPICE Music Festival 2021, ще може да закупи допълнителен билет към своя за Hits Only – All Stars. Неговата цена е 40лв и може да бъде открит онлайн на Eventim.bg, както и в цялата им партньорска мрежа в страната. С валиден билет за Hits Only – All Stars и закупен допълнителен за 40 лв, ще можете да се насладите на три невероятни дни с музиката на 90-те край морето през август.
Закупете допълнителния билет тук.

Можете да върнете билета си и да получите парите си обратно. Всеки, който няма възможност да посети събитието на новата официално обявена дата, а именно 06 август 2021, може да върне билета си на мястото, от което го е закупил, за да получи обратно средствата си. Имайте предвид, че възстановяване на средства ще се извършва до 31.12.2020г. След тази дата, възстановяване на заплатени суми за събитието Hits Only – All Stars, няма да бъде възможно.

Нямаме търпение да се срещнем през лято 2021 на SPICE Music Festival, където да се забавляваме с най-големите звезди на 90-те. Новините за фестивала тепърва предстоят, така че не се колебайте да се присъедините към третото издание на най-големия форум с музика от 90-те до днес. SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД и “Фест Тийм” ООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY - станция номер 1 за музика от 90-те!
 

 

Прочетете още