Бионсе създава нови правила с „RENAISSANCE“

Бионсе създава нови правила с „RENAISSANCE“
Снимка: Kevin Edwards
1 Август 2022

Бионсе дава началото на една нова ера на свобода, вдъхновение и артистичност със седмия си студиен албум „RENAISSANCE”.

Колекцията пристига 6 години след появата на аплодирания от критиците проект „Lemonade”, издаден изненадващо през 2016г.

Магията на „RENAISSANCE“ е и в извисяващите се вокали на Бионсе – богати, прочувствени, на моменти уязвими и изпълнени със страст, които биват допълнени от запомнящи се, дръзки и емоционални текстове.

Издавайки албума без допълнителни визуални елементи, суперзвездната певица дава на феновете си възможността да се потопят в процеса на слушането, наслаждавайки се на всеки миг от скъпоценната продукция.

Докато “Break My Soul” – първият сингъл от колекцията – бива представен с минималистично лирик видео, издаването на „RENAISSANCE“ без съпътстващи визуализации е ход, променящ културата и дефиниращ ера на преоткриване.

Бионсе продължи нетрадиционното разпространение с издаването на първото парче от албума в полунощ, в деня на лятното слънцестоене. Колекцията е празник за клубната ера – кулминация на свободата, бягството и екстаза, предразполагащи хората творчески да изразят себе си чрез ритъма.

„Създаването на този албум ми даде свободата да мечтая и да намеря бягство в тежките времена, които настанаха за света. Това ми позволи да се почувствам приключенски настроена в момент, в който всичко беше в застой. Исках да създам място, където всеки да се чувства в безопасност и да не бъде съден – място без перфекционизъм и тежки мисли. Място, където да бъдем свободни. Беше красиво пътешествие. Надявам се тази музика да ви донесе радост, да ви вдъхнови и да ви накара да се почувствате уникални, силни и красиви”, споделя соул кралицата за сътворяването новата си колекция.

Прочетете още