Бившият съпруг на Бритни Спиърс e обвинен в преследване

Бившият съпруг на Бритни Спиърс e обвинен в преследване
Снимка: Gabriel Weinstein
16 Юни 2022

Джейсън Александър, който за кратко бе съпруг на Бритни Спиърс, е обвинен в преследване, съобщи Асошиейтед прес.  Мъжът се появи неканен на сватбата на поп звездата с дългогодишния ѝ приятел Сам Асгари преди броени дни и предизвика гнева на булката. 

Александър заяви, че е невинен пред съда на окръг Вентура по отправените му обвинения в навлизане в личното пространство, вандализъм и сбиване.  Трите обвинения са заради опитите на Александър да присъства на сватбата и да предава на живо случващото се в Instagram. Той ще отговаря и за няколко подобни инциденти през годините, каза адвокатът на Спиърс Матю Розенгарт. 

„Това е много сериозен въпрос. Не е просто „сватбена катастрофа“. Това беше нахлуване“, добавя още адвокатът.  

Съдия издаде и ограничителна заповед, според която Александър, който се яви в съда чрез видеоконферентна връзка от ареста, трябва да бъде на поне 91 метра от Спиърс за срок от три години.  Мъжът трябва да плати и гаранция в размер на 100 000 щатски долара. Изслушването му е насрочено за утре. 

Александър е първият съпруг на Спиърс. Бракът им просъществува по-малко от три дни, преди да бъде анулиран през 2004 г. 

Бритни Спиърс и 28-годишният Сам Асгари се ожениха на 9 юни в дома ѝ в Таузънд Оукс, Калифорния. Сред гостите бяха Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона.

Тогава бе арестуван и Александър, след като се опита да провали сватбения ден на Спиърс. Той се включи на живо в Инстаграм, когато се приближи до охраната на събитието. Предавайки от почти празна, но украсена стая, той заяви, че Спиърс го е поканила.

„Тя е моята първа и единствена съпруга", каза Александър за приятелката от своето детство. 

Поп звездата беше омъжена и за Кевин Федърлайн, от когото има двама сина на 14 и 15 години.

Прочетете още